728 x 90

مهم‌ترین عنوانهای روزنامه‌های حکومتی در روز یکشنبه ۲۷اسفند ۹۶

روزنامه های حکومتی
روزنامه های حکومتی
مهم‌ترین عنوانهای روزنامه‌های حکومتی در روز یکشنبه 27اسفند مهم‌ترین چالشهای داخلی و بین‌المللی نظام را نشان می‌دهند.

آرمان: بن علوی حامل پیام احتمالی واشینگتن به تهران

آرمان: وداع یا بقای تلگرام

آفتاب یزد: استاندار کرمانشاه: بیشتر از خرابیهای زلزله نگرانی بیکاری هستیم

ابرار: سخنگوی وزارت امور خارجه: حضور یوسف بن علوی در تهران ربطی به سفر مقام آمریکایی به عمان ندارد

ابرار: ۳کشور اروپایی تحریمهای جدید علیه ایران پیشنهاد کردند

اعتماد: معمای رجال

ایران: ۱۱معیار برای تشخیص «رجل سیاسی» - جنسیت و سن مسکوت ماند

حمایت: از سوی انگلیس، فرانسه و آلمان به اتحادیه اروپا پیشنهاد شد؛ تحریم ایران برای حفظ برجام!

حمایت:‌ظریف: خروج آمریکا از برجام اشتباهی دردناک خواهد بود – شمخانی: اروپا در زمین بازی آمریکا قرار نگیرد - عراقچی: انتظارات مردم درباره برجام برآورده نشد

رسالت: احمد توکلی: برخی مسئولان در تخلف مؤسسات مالی شریک بودند

روزان: فیلترینگ تلگرام: هدیه نوروز ۹۷؟!

کیهان: همراهی اروپا با ترامپ در تحریمهای جدید؛ این هم از اروپا، دولت با یک عذرخواهی از مردم، ریل را عوض کند

در روزنامه‌های باند روحانی و همسو با او موضوع احمدی‌نژاد عامل حمله به باند رقیب و سیاستهای ولی‌فقیه شده است:
اعتماد: عباس عبدی: هدف از این یادداشت سرکوفت زدن به اصول‌گرایان نیست، هر چند حداقل بخش مهمی از آنان شایسته سرزنش شدن دایمی هستند. به‌ویژه کسانی که با رمل و اسطرلاب و خواب و هزینه کردن از اعتقادات مردم سعی کردند ردای ریاست‌جمهوری را بر تن کسی اندازه کنند که جز بدبختی و فلاکت میراث دیگری از خود برای جامعه برجا نگذاشت. آنان شایسته سرزنش هستند، زیرا هر کسی که حداقلی از درک و درایت سیاسی داشت می‌دانست که با حضور احمدی‌نژاد در پاستور چه سرنوشتی متوجه کشور خواهد شد... این‌که فاصله‌گیری نسبی کارگزاران و مسئولان قبلی از نظام رسمی را نمی‌توان به یک مسأله اخلاقی و بی‌تقوایی فردی تقلیل داد. مثلاًًً گفت که رفیقش او را از راه به در کرد! این‌که بگوییم آنان بداخلاق و ضعیف‌النفس بوده یا دچار هوای نفس شده‌اند، نه تنها مشکل را حل نمی‌کند، بلکه بدتر هم هست. زیرا این پرسش مطرح می‌شود که این چه ساختاری است که افراد سالم و خوب وارد آن می‌شوند ولی بعد از پایان دوره دچار هوای نفس می‌شوند و استثنا هم ندارد؟! به‌علاوه مگر می‌توان تحلیل نظام سیاسی را با ویژگی‌های اخلاقی کنشگران انجام داد؟ نظام سیاسی چیزی فراتر از افراد آن است. سلامت و فساد یک نظام سیاسی را نباید و نمی‌توان فقط به ویژگی‌های اخلاقی افراد آن تقلیل داد.

بنابراین حتماً یک جای کار مشکل وجود دارد که دچار چنین وضعی می‌شویم. جالب این‌که غالب اصول‌گرایان با ساده‌انگاری و خوش‌باوری گمان می‌کردند که این رئیس‌جمهور از کسانی است که تا پای جان برای نظام موجود ایستادگی می‌کند، در حالی که وی با چنان سرعت شهاب‌گونه‌ای به این بیانیه‌ها و اقدامات مبتذل رسیده است که در خیال هیچ اصول‌گرایی نمی‌گنجید.... اصول‌گرایان عزیز پاسخ دهند... اکنون مسأله مهمی که باید به آن پرداخت این است که نظام سیاسی تا کی می‌خواهد چنین هزینه‌هایی را تحمل کند، چرا جامعه ایران باید تاوان چنین وضعی را بدهد؟ مسئولیت اصلی متوجه چه کسانی است؟ اصول‌گرایان محترم خوب است به این پرسش‌ها پاسخ دهند، البته نه در چارچوب ریزش و رویش که قادر به تفهیم مسأله نیست.

جمهوری اسلامی: سدّ تَرَک خورده... قصه احمدی‌نژاد فراتر از هر دستگاه یا هر شخصی شده است که بخواهد او را جمع وجور کند.

او سد ترَک خورده‌ای است که منتظر یک تهاجم و یا یک اغتشاش و... می‌باشد تا همه آنچه را پس‌انداز برای روز مبادا نموده رها کند و حساب همه کسانی که با او مخالفت کردند و یا قدردان خدمات جناحی‌ وی نیستند را برسد...

در قبال احمدی‌نژاد هر روز بیشتر از قبل خریدار لوس بازیهای وی می‌شوند یا با سکوت یا با ذکر آن ایام خجسته دولت نهم!، لذا بدون شرم تصریح می‌کنند: "در صورت بازگشت به گذشته باز هم به احمدی‌نژاد رأی می‌دهیم"!

بله او مانند بچه ایست که هر چه ادا و اصول در می‌آورد مادرش بیشتر قربان و صدقه‌اش می‌رود! این نیست مگر سیطره "فردگرائی" در جناح اصول‌گرایان.

یک روزنامه باند روحانی نسبت به تاثیر متقابل تنگنای خارجی نظام و قیام مردم در داخل هشدار داده است:
آرمان: اگر شرایط بین‌المللی برای کشورمان ثابت بماند در آن صورت باید ارتباط تنگاتنگ مسائل داخلی با سیاست خارجی را در نظر گرفت... برای نمونه جریانهای دی‌ماه از نظر سیاست خارجی هزینه افزاست و قدرتهای خارجی و کشورهایی که به‌دنبال بهانه هستند زمانی که به نارضایتی در داخل پی‌ می‌برند، به فشار‌های مختلف می‌افزایند. از سوی دیگر زمانی که در داخل نتوانیم مشکلات را حل و فصل کنیم در مواجهه با غربی‌ها قدرت کمتری خواهیم داشت.

روزنامه‌های باند روحانی خبر از تصمیم نظام برای فیلتر تلگرام داده و تلاش کرده‌اند آن را به گردن باند رقیب بیندازند:
آرمان: زرآبادی خبر داد؛ فیلترینگ تلگرام به تصویب شورای‌عالی فضای مجازی رسیده است / شرکتهای پشتیبان پیام‌رسانهای داخلی وابسته به برخی نهادهای حاکمیتی هستند

وی اعلام کرد: بنا بر اطلاعات موثقی که از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دارم، فیلترینگ دائم تلگرام در سال آینده به تصویب شورای‌عالی فضای مجازی رسیده و این اظهارات به‌نوعی زمینه‌سازی برای انجام این تصمیم در افکار عمومی است.

جهان صنعت:‌ محافظه‌کاران افراطی که نهادهای نظامی- امنیتی آنان را پشتیبانی می‌کنند بسیج شده‌اند تا با تحت فشار قرار دادن دولت، زمینه را برای هر چه محدودتر کردن شبکه‌های اجتماعی و به‌طور مشخص بستن تلگرام آماده سازند.

در روزنامه‌های باند خامنه‌ای، برجام، تحولات در دولت آمریکا و تشدید تحریمها، همه موضوع حمله به باند رقیب هستند:
جوان: پس از جابه‌جایی‌های اخیر در کاخ سفید، برخی در داخل، همصدا با رسانه‌های بیگانه تلاش کرده و می‌کنند که این تغییرات را به سخت‌تر شدن شرایط ایران در آینده معطوف و این‌گونه القا کنند که در صورت عدم تمکین ایران به خواست اروپا و آمریکا و خروج ترامپ از برجام، شرایط برای ایران بسیار دشوارتر خواهد شد.

وطن امروز: دولت حسن روحانی و اعضای تیم مذاکره‌کننده هسته‌یی موضع روشنی درباره آینده برجام ندارند. آنان که پیش از این مدعی بودند بین اروپا و آمریکا شکافی عمیق درباره موضوع برجام به وجود آمده است... حالا که اروپا تلاش می‌کند برای تأمین نظر آمریکا تحریم‌هایی علیه ایران اعمال کند، به اروپا درباره این همسویی هشدار دادند

اذعان به وضعیت خراب اقتصادی در سال آتی موضوع روزنامه‌های باند روحانی است:
ابرار اقتصادی:
کاهش بیکاری امسال محسوس نبود؛ پایداری ابر چالش اقتصادی ایران

اقتصاد پویا: تحلیل معاون اسبق وزارت صنعت از چشم‌انداز اقتصاد در سال 97: اوضاع اقتصادی کشور سال آینده بدتر می‌شود

آرمان: در سال ۹۷انتظار رونق اقتصادی نداریم
ماهیت بودجه سال 97چنان است که نمی‌توانیم تصوری مافوق وضعیت اقتصادی سال 96را تصور کنیم. بودجه سال 97برای بخش عمران که می‌تواند سرمنشأ یک تغییر و تحول برای فعالان اقتصادی باشد در این بخش در سال 97کمرنگ است و رقم بالاتری را حتی نسبت به سال 96نشان نمی‌دهد اما این کلیات ماجراست. پدید آمدن شرایط فوق‌العاده مثل ایجاد تحریم‌های جدید که طی یکی، دو روز گذشته کشور‌های اروپایی برای دستخوش نشان‌دادن به ترامپ زمینه تحریم‌هایی را برای ایران در نظر می‌گیرند

بحث عدم تعیین تکلیف نرخ ارز به‌عنوان یکی از سیاستگذاریهای پایه‌یی است که می‌تواند هم برای سرمایه‌گذاری داخلی و هم برای سرمایه‌گذاری خارجی علامت روشنی باشد، متأسفانه در ماه‌های پایانی سال آشفته‌تر شد و سرمایه‌گذاران را به تردید جدی واداشت.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ceabff8e-e05c-4252-9b2c-976eb023d95f"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات